Gràcies per ser aquí

Soc l’Aroa mare de bessons i educadora infantil. La meva necessitat d’entendre i gestionar tot el que vivia em va conduir a ser una apassionada del creixement personal. La meva experiència personal és la meva carrera de vida, és un tresor molt apreciat que m’ha fet arribar a ser i fer allò que realment m’entusiasma:

Compartir i acompanyar emocionalment a petits i grans cap a un camí més feliç, aprenent a entendre’ns i gestionar les emocions

M’encanta investigar el desenvolupament infantil i els aprenentatges naturals, m’he format en educació respectuosa, i soc terapeuta Gestalt especialitzada en infants i adolescents. M’agrada dir que la meva especialitat son les teràpies emocionals i acompanyar els infants en el procés d’estimar-se i ser cada dia un xic mes feliços.

De ben petita tenia un somni, volia fer una fabrica de nens i nenes feliços

Per a mi era i és molt important que tots ens infants siguin feliços, puguin viure la vida amb harmonia i respecte sentin-se estimats tal i com són . Amb 18 anys d’experiència en una llar d’infants he tingut l’oportunitat de crear espais i aules on el mes important fossin els infants i la seva felicitat, un espai ple d’amor i alegria on poder ser qui son. Seguim necessitant aquests espais. Aquest es el meu motor de ser: que la intel·ligència emocional sigui part activa de la nostra societat. Que entri dins les aules i estigui present en totes les llars.

Una altra educació és possible i està a les nostres mans