Tenim pendent ensenyar als infants a viure

Generalment s’ensenya als infants a raonar, se’ls donen coneixements i recursos per aprendre, però no se’ls ensenya a conèixer i a gestionar les seves emocions.

Necessitem conèixer-nos, acceptar-nos i respectar-nos a nosaltres mateixos.

Comprendre que tots som únics i que necessitem eines diferents per a entendre’ns i entendre el món que ens envolta. Per així poder tenir relacions sanes que ens facilitin l’harmonia per a ser cada dia un xic mes feliç.

La  intel·ligència emocional és una habilitat per a la vida,  atreveix-te a descobrir tot el que et pot oferir

BE HAPPY Escoleta d’Emocions neix amb la il·lusió i la passió per encomanar  i donar a conèixer a infants, famílies i professionals la importància i necessitat d’una bona intel·ligència emocional.

Promoure l’educació en el respecte i l’amor, oferint el millor d’un mateix,  ajudant a petits i grans a coneixer-se, a escoltar-se, a entendre’s i a respectar allò que senten, allò que son i que porten dins. Tot això es possible amb una bona intel·ligència emocional.

A Be Happy volem acompanyar-te en el camí per créixer i desenvolupar habilitats i estratègies perquè tu i la teva família podeu gaudir d’una vida mes saludable i tranquil·la. I ho farem desenvolupant la teva, la vostra, intel·ligència emocional.

Petits i grans necessitem eines per entendre’ns a nosaltres mateixos, comprendre la resta del món i crear el nostre propi sistema de valors

Be Happy és: